Om oss

Eugen Rognstad startet rørleggerfirma i 1973 i Hurdal. Navnet ble endret til Rognstad VVS AS i 1998.
Rognstad Eiendom AS ble opprettet i 2000 som eget holdingselskap, som idag eier bla.annet Rognstad VVS AS. Rognstad Eiendom AS eies idag av Håkon og Tor Erik Rognstad.

Rognstad VVS AS jobber kontinuerlig med å utvikle bedriften og å øke kompetansen .Har kontorer og varmesenter i Hurdal og Jessheim, vi er idag 21 ansatte  som utgjør en arbeidstokk  med flinke og er trofaste medarbeidere. Det gjør at hverdagen blir forutsigbar. 

Vi leverer komplette store og små varmeløsninger med gass, varmepumper, sol/ ved/pellets kjeler som energikilde. I nybygg idag er mest vanlig med gulvvarme, i gamle hus og næringsbygg er radiatorer et alternativ. I Varmesentret er de fleste energikilder utstilt og driftsatt. Vi måler også virkningsgraden og effekten på hver energikilde.

Ønsker du å installere boligvarme? Vi kan hjelpe deg! Vi vet hvilke arbeider som er søknadspliktig til kommunen og hva du kan gjøre av egeninnsats.

Vi er sentralt godkjente og har sertifikater i det meste innen faget. Vi har mye spesialkompetanse innen sprinkel, varme og gass

Organisasjonsnummer: 979 938 217