Rognstad VVS AS overtar virksomheten i Bakken Rør AS

1.januar 2015 overtok Rognstad VVS AS virksomheten i rørlegger-bedriften Bakken Rør AS. Dette styrker vår satsning på nybygg og service i Øvre Romerike.

- Vi har kommet til enighet om å overta Bakken Rør AS. Sammen med Bakken Rør står vi sterkere i vår satsning både på nybygg og service på privat- og bedriftsmarkedet i regionen, sier Håkon Rognstad, daglig leder hos Rognstad VVS.

Bakken Rør AS holder til på Dal ved Eidsvoll og som opererer i samme marked som Rognstad VVS. Fra og 1. januar vil daglig leder Terje Bakken hos Bakken Rør arbeide for Rognstad VVS. Terje Bakken har lang erfaring med montasje og service på varmeanlegg. Han har også lang erfaring som prosjektleder på større bygg.

- Bedriftene jobber på mange måter likt, og har samme glødende interesse for alternative oppvarmingsløsninger som varmepumper, solvarme, bioenergi og gassanlegg, sier Rognstad.

Rognstad VVS jobber med flere spennende byggeprosjekter for tiden, og nye prosjekter starter opp i 2015. For Terje Bakken var det for stor arbeidsmengde til å drive bedriften alene, og valget sto mellom å ansette flere medarbeidere eller å samarbeide med andre rørleggerbedrifter. Han valgte samarbeid med Rognstad VVS og salg av bedriften.

- Vi jobber kontinuerlig med å utvikle bedriften og å øke kompetansen vår. Bakken Rør har kompletterende kompetanse som vi er glade for å ha sikret oss. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Håkon Rognstad.

Rognstad VVS AS ble etablert i 1973 og har lang erfaring med varmeanlegg og energikilder for oppvarming av bygg. Rognstad VVS AS er en rørleggerbedrift og teknisk leverandør som har erfaring og nødvendig godkjenninger innenfor sprinkler, varme, gass, varmepumper og utvendig VA-arbeid. Vi jobber med service, boliger og store anlegg og har kontor og lager i Hurdal og Jessheim. Vi er medlem av rørleggerkjeden Varme & Bad som har 200 rørleggerbedrifter over hele landet.