Energiportalen - se hva du sparer

Skal du bygge bolig og lurer på hvilke varmeløsninger du skal bruke? Vi kan bistå deg med råd og veiledning.

Nye tilskuddsordninger fra Enova Enova lanserer i dag flere nye tilskuddsordninger rettet mot husholdninger som vil skifte ut sin oljefyr eller gjennomføre andre energitiltak i boligen. Støtten til vann/vann og luft/vann varmepumper økes fra 10 000 til 25 000 kroner ved utskifting av et oljefyringsanlegg.

Les mer om de nye støtteordninger for private her »  

Varmesenter Jessheim

Elektrovegen 4, Jessheim Næringspark. Vi installerer miljøvennlig energikilder innen bygg og bolig. Se artikkel solvarme fra Norsk VVS sine nettsider eller video om Rognstad VVS boligoppvarming på Youtube.

Varmesenter og butikk i Hurdal

Vi leverer komplette store og små varmeløsninger med gass, varmepumper, sol/ ved/pellets kjeler som energikilde. I nybygg idag er mest vanlig med gulvvarme, i gamle hus og næringsbygg er radiatorer et alternativ. I Varmesentret er de fleste energikilder utstilt og driftsatt. Vi måler også virkningsgraden og effekten på hver energikilde.

Ønsker du å installere boligvarme? Vi kontakter deg! Søknad Baderom iht TEK 10 . Hvilke arbeider er søknadspliktig til kommune og hva kan gjøre som egeninnsats

Energiportalen »